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  • Source: Revista de Economia e Sociologia Rural. Unidade: FEA

    Subjects: CAFÉ, CONDIÇÕES DE TRABALHO, REFORMA TRABALHISTA

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    • ABNT

      PEROSA, Bruno Benzaquen e SAES, Maria Sylvia Macchione e JESUS, Clesio Marcelino de. Between law and voluntary sustainability standards: a case study of the labor conditions in brazilian coffe production. Revista de Economia e Sociologia Rural, v. 62, n. 3, p. 1-20, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1806-9479.2023.275418. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Perosa, B. B., Saes, M. S. M., & Jesus, C. M. de. (2024). Between law and voluntary sustainability standards: a case study of the labor conditions in brazilian coffe production. Revista de Economia e Sociologia Rural, 62( 3), 1-20. doi:10.1590/1806-9479.2023.275418
    • NLM

      Perosa BB, Saes MSM, Jesus CM de. Between law and voluntary sustainability standards: a case study of the labor conditions in brazilian coffe production [Internet]. Revista de Economia e Sociologia Rural. 2024 ; 62( 3): 1-20.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9479.2023.275418
    • Vancouver

      Perosa BB, Saes MSM, Jesus CM de. Between law and voluntary sustainability standards: a case study of the labor conditions in brazilian coffe production [Internet]. Revista de Economia e Sociologia Rural. 2024 ; 62( 3): 1-20.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9479.2023.275418
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: AMOSTRAGEM, ARMADILHAS, BROCAS (INSETOS NOCIVOS), CAFÉ, DENSIDADE POPULACIONAL, MANEJO INTEGRADO

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    • ABNT

      MADALON, Fernando Zanotti. Densidade populacional e área de amostragem para a broca-do-café, Hypothenemus hampei (Ferrari), por meio de armadilhas com semioquímicos. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-04042024-102027/. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Madalon, F. Z. (2024). Densidade populacional e área de amostragem para a broca-do-café, Hypothenemus hampei (Ferrari), por meio de armadilhas com semioquímicos (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-04042024-102027/
    • NLM

      Madalon FZ. Densidade populacional e área de amostragem para a broca-do-café, Hypothenemus hampei (Ferrari), por meio de armadilhas com semioquímicos [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-04042024-102027/
    • Vancouver

      Madalon FZ. Densidade populacional e área de amostragem para a broca-do-café, Hypothenemus hampei (Ferrari), por meio de armadilhas com semioquímicos [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-04042024-102027/
  • Unidade: FEA

    Subjects: COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, TOMADA DE DECISÃO, CAFÉ

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    • ABNT

      TEIXEIRA, Lucas de Vasconcelos. "Quero café!": diretrizes para a disseminação do consumo de cafés especiais no Brasil. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/12/12139/tde-03042024-145706/. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Teixeira, L. de V. (2024). "Quero café!": diretrizes para a disseminação do consumo de cafés especiais no Brasil (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/12/12139/tde-03042024-145706/
    • NLM

      Teixeira L de V. "Quero café!": diretrizes para a disseminação do consumo de cafés especiais no Brasil [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/12/12139/tde-03042024-145706/
    • Vancouver

      Teixeira L de V. "Quero café!": diretrizes para a disseminação do consumo de cafés especiais no Brasil [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/12/12139/tde-03042024-145706/
  • Source: Neotropical Entomology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ABACATE, BACTÉRIAS FITOPATOGÊNICAS, CAFÉ, COMPOSTOS VOLÁTEIS, GREENING (DOENÇA DE PLANTA), INSETOS VETORES, MARACUJÁ, TANGERINA

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    • ABNT

      HERNANDEZ, Marvin Mateo Pec e FERREIRA, Ester Alice e PEÑAFLOR, Maria Fernanda G. V. Association of non-host crop plants with mandarin in host location and survival of Diaphorina citri Kuwayama (Hemiptera: Psyllidae). Neotropical Entomology, v. 53, p. 304–313, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13744-023-01107-4. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Hernandez, M. M. P., Ferreira, E. A., & Peñaflor, M. F. G. V. (2024). Association of non-host crop plants with mandarin in host location and survival of Diaphorina citri Kuwayama (Hemiptera: Psyllidae). Neotropical Entomology, 53, 304–313. doi:10.1007/s13744-023-01107-4
    • NLM

      Hernandez MMP, Ferreira EA, Peñaflor MFGV. Association of non-host crop plants with mandarin in host location and survival of Diaphorina citri Kuwayama (Hemiptera: Psyllidae) [Internet]. Neotropical Entomology. 2024 ; 53 304–313.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13744-023-01107-4
    • Vancouver

      Hernandez MMP, Ferreira EA, Peñaflor MFGV. Association of non-host crop plants with mandarin in host location and survival of Diaphorina citri Kuwayama (Hemiptera: Psyllidae) [Internet]. Neotropical Entomology. 2024 ; 53 304–313.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13744-023-01107-4
  • Source: Jornal da USP. Unidade: IFSC

    Subjects: INTELIGÊNCIA ARTIFICIAL, MODELOS MATEMÁTICOS, FLUORESCÊNCIA, APRENDIZADO COMPUTACIONAL, CAFÉ

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Bruno Pereira de. Seleção de grãos de café por inteligência artificial. Jornal da USP. São Paulo: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://jornal.usp.br/podcast/momento-tecnologia-64-dispositivo-para-tratamento-de-cancer-de-pele-diminui-espera-no-hospital/. Acesso em: 10 maio 2024. , 2024
    • APA

      Oliveira, B. P. de. (2024). Seleção de grãos de café por inteligência artificial. Jornal da USP. São Paulo: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/podcast/momento-tecnologia-64-dispositivo-para-tratamento-de-cancer-de-pele-diminui-espera-no-hospital/
    • NLM

      Oliveira BP de. Seleção de grãos de café por inteligência artificial [Internet]. Jornal da USP. 2024 ;(16 ja 2024. online):[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://jornal.usp.br/podcast/momento-tecnologia-64-dispositivo-para-tratamento-de-cancer-de-pele-diminui-espera-no-hospital/
    • Vancouver

      Oliveira BP de. Seleção de grãos de café por inteligência artificial [Internet]. Jornal da USP. 2024 ;(16 ja 2024. online):[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://jornal.usp.br/podcast/momento-tecnologia-64-dispositivo-para-tratamento-de-cancer-de-pele-diminui-espera-no-hospital/
  • Unidade: EESC

    Subjects: DIGESTÃO ANAERÓBIA, TRATAMENTO DE ÁGUAS RESIDUÁRIAS, CAFÉ, METANO, BIOGÁS, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      MOREIRA, Fabricio Soares. Produção de lacase para o pré-tratamento da digestão anaeróbia da água residuária do beneficiamento de café. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18139/tde-25032024-163353/. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Moreira, F. S. (2024). Produção de lacase para o pré-tratamento da digestão anaeróbia da água residuária do beneficiamento de café (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18139/tde-25032024-163353/
    • NLM

      Moreira FS. Produção de lacase para o pré-tratamento da digestão anaeróbia da água residuária do beneficiamento de café [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18139/tde-25032024-163353/
    • Vancouver

      Moreira FS. Produção de lacase para o pré-tratamento da digestão anaeróbia da água residuária do beneficiamento de café [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18139/tde-25032024-163353/
  • Source: Applied Soil Ecology. Unidade: ESALQ

    Subjects: BRACHIARIA, CAFÉ, CONSORCIAÇÃO DE CULTURAS, MICROBIOLOGIA DO SOLO

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    • ABNT

      BRESCIANI, Luana et al. Partitioning the effects of coffee-Urochloa intercropping on soil microbial properties at a centimeter-scale. Applied Soil Ecology, v. 195, p. 1-9, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.apsoil.2023.105264. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Bresciani, L., Freitas, C. C. G., Barros, F. M. do R., Andreote, F. D., & Dini-Andreote, F. (2024). Partitioning the effects of coffee-Urochloa intercropping on soil microbial properties at a centimeter-scale. Applied Soil Ecology, 195, 1-9. doi:10.1016/j.apsoil.2023.105264
    • NLM

      Bresciani L, Freitas CCG, Barros FM do R, Andreote FD, Dini-Andreote F. Partitioning the effects of coffee-Urochloa intercropping on soil microbial properties at a centimeter-scale [Internet]. Applied Soil Ecology. 2024 ; 195 1-9.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.apsoil.2023.105264
    • Vancouver

      Bresciani L, Freitas CCG, Barros FM do R, Andreote FD, Dini-Andreote F. Partitioning the effects of coffee-Urochloa intercropping on soil microbial properties at a centimeter-scale [Internet]. Applied Soil Ecology. 2024 ; 195 1-9.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.apsoil.2023.105264
  • Source: One Earth. Unidades: ESALQ, IB

    Subjects: CAFÉ, CARBONO, ECOLOGIA DA RESTAURAÇÃO, PAISAGEM, POLINIZAÇÃO

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    • ABNT

      D’ALBERTAS, Francisco et al. Yield increases mediated by pollination and carbon payments can offset restoration costs in coffee landscapes. One Earth, v. 7, p. 1–13, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.oneear.2023.11.007. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      d’Albertas, F., Sparovek, G., Pinto, L. -F. G., Hohlenwerger, C., & Metzger, J. -P. (2024). Yield increases mediated by pollination and carbon payments can offset restoration costs in coffee landscapes. One Earth, 7, 1–13. doi:10.1016/j.oneear.2023.11.007
    • NLM

      d’Albertas F, Sparovek G, Pinto L-FG, Hohlenwerger C, Metzger J-P. Yield increases mediated by pollination and carbon payments can offset restoration costs in coffee landscapes [Internet]. One Earth. 2024 ; 7 1–13.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.oneear.2023.11.007
    • Vancouver

      d’Albertas F, Sparovek G, Pinto L-FG, Hohlenwerger C, Metzger J-P. Yield increases mediated by pollination and carbon payments can offset restoration costs in coffee landscapes [Internet]. One Earth. 2024 ; 7 1–13.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.oneear.2023.11.007
  • Source: Landscape Ecology. Unidade: IB

    Subjects: CAFÉ, POLINIZAÇÃO, CONTROLE DE PRAGAS, ECOSSISTEMAS

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    • ABNT

      HOHLENWERGER, Camila et al. Coffee pollination and pest control are affected by edge diversity at local scales but multiscalar approaches and disservices can not be ignored. Landscape Ecology, v. 39, n. art. 75, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10980-024-01869-1. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Hohlenwerger, C., Spake, R., Tambosi, L. R., Aristizábal, N., González-Chaves, A., Librán-Embid, F., et al. (2024). Coffee pollination and pest control are affected by edge diversity at local scales but multiscalar approaches and disservices can not be ignored. Landscape Ecology, 39( art. 75). doi:10.1007/s10980-024-01869-1
    • NLM

      Hohlenwerger C, Spake R, Tambosi LR, Aristizábal N, González-Chaves A, Librán-Embid F, Saturni F, Eigenbrod F, Metzger J-P. Coffee pollination and pest control are affected by edge diversity at local scales but multiscalar approaches and disservices can not be ignored [Internet]. Landscape Ecology. 2024 ; 39( art. 75):[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10980-024-01869-1
    • Vancouver

      Hohlenwerger C, Spake R, Tambosi LR, Aristizábal N, González-Chaves A, Librán-Embid F, Saturni F, Eigenbrod F, Metzger J-P. Coffee pollination and pest control are affected by edge diversity at local scales but multiscalar approaches and disservices can not be ignored [Internet]. Landscape Ecology. 2024 ; 39( art. 75):[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10980-024-01869-1
  • Source: Frontiers in Plant Science. Unidades: FFCLRP, ESALQ

    Subjects: BIOTECNOLOGIA DE PLANTAS, CAFÉ, CANA-DE-AÇÚCAR, FRUTAS CÍTRICAS, GENOMAS, MELHORAMENTO GENÉTICO VEGETAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PRADO, Guilherme Souza et al. CRISPR technology towards genome editing of the perennial and semi-perennial crops citrus, coffee and sugarcane. Frontiers in Plant Science, v. 14, p. 1-27, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fpls.2023.1331258. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Prado, G. S., Rocha, D. C., Santos, L. N. dos, Contiliani, D. F., Nobile, P. M., Martinati-Schenk, J. C., et al. (2024). CRISPR technology towards genome editing of the perennial and semi-perennial crops citrus, coffee and sugarcane. Frontiers in Plant Science, 14, 1-27. doi:10.3389/fpls.2023.1331258
    • NLM

      Prado GS, Rocha DC, Santos LN dos, Contiliani DF, Nobile PM, Martinati-Schenk JC, Padilha L, Maluf MP, Lubini G, Pereira TC, Monteiro-Vitorello CB, Creste S, Boscariol-Camargo RL, Takita MA, Cristofani-Yaly M, Souza AA de. CRISPR technology towards genome editing of the perennial and semi-perennial crops citrus, coffee and sugarcane [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2024 ; 14 1-27.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2023.1331258
    • Vancouver

      Prado GS, Rocha DC, Santos LN dos, Contiliani DF, Nobile PM, Martinati-Schenk JC, Padilha L, Maluf MP, Lubini G, Pereira TC, Monteiro-Vitorello CB, Creste S, Boscariol-Camargo RL, Takita MA, Cristofani-Yaly M, Souza AA de. CRISPR technology towards genome editing of the perennial and semi-perennial crops citrus, coffee and sugarcane [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2024 ; 14 1-27.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2023.1331258
  • Source: Revista de Economia e Sociologia Rural. Unidades: ESALQ, FEA

    Subjects: ATENÇÃO VISUAL, CAFÉ, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, MODELOS MATEMÁTICOS, ROTULAGEM DE ALIMENTOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TEIXEIRA, Lucas de Vasconcelos et al. Visual attention and attribute choice for specialty coffee labels. Revista de Economia e Sociologia Rural, v. 62, n. 2, p. 1-20, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1806-9479.2022.271049. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Teixeira, L. de V., Dâmaso, L. C. da S., Lima, L. M. de, Spers, E. E., & Fouto, N. M. M. D. (2024). Visual attention and attribute choice for specialty coffee labels. Revista de Economia e Sociologia Rural, 62( 2), 1-20. doi:10.1590/1806-9479.2022.271049
    • NLM

      Teixeira L de V, Dâmaso LC da S, Lima LM de, Spers EE, Fouto NMMD. Visual attention and attribute choice for specialty coffee labels [Internet]. Revista de Economia e Sociologia Rural. 2024 ; 62( 2): 1-20.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9479.2022.271049
    • Vancouver

      Teixeira L de V, Dâmaso LC da S, Lima LM de, Spers EE, Fouto NMMD. Visual attention and attribute choice for specialty coffee labels [Internet]. Revista de Economia e Sociologia Rural. 2024 ; 62( 2): 1-20.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9479.2022.271049
  • Unidade: FEARP

    Subjects: CAFÉ, COMUNICAÇÕES, MARKETING, GEOGRAFIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Renata Kelly da. Comunicação integrada de marketing como ferramenta estratégica para indicações geográficas: um estudo da IG de café Matas de Rondônia. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/96/96132/tde-28032024-145715/. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Silva, R. K. da. (2024). Comunicação integrada de marketing como ferramenta estratégica para indicações geográficas: um estudo da IG de café Matas de Rondônia (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/96/96132/tde-28032024-145715/
    • NLM

      Silva RK da. Comunicação integrada de marketing como ferramenta estratégica para indicações geográficas: um estudo da IG de café Matas de Rondônia [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/96/96132/tde-28032024-145715/
    • Vancouver

      Silva RK da. Comunicação integrada de marketing como ferramenta estratégica para indicações geográficas: um estudo da IG de café Matas de Rondônia [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/96/96132/tde-28032024-145715/
  • Source: Scientia Agricola. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGRICULTURA SUSTENTÁVEL, AQUECIMENTO GLOBAL, CAFÉ, MUDANÇA CLIMÁTICA, PRÁTICAS CULTURAIS (FITOTECNIA)

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINEZ, Herminia Emilia Prieto et al. Agronomic practices toward coffee sustainability.: A review. Scientia Agricola, v. 81, p. 1-23, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2022-0277. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Martinez, H. E. P., Andrade, S. A. L. de, Santos, R. H. S., Baptistella, J. L. C., & Mazzafera, P. (2024). Agronomic practices toward coffee sustainability.: A review. Scientia Agricola, 81, 1-23. doi:10.1590/1678-992X-2022-0277
    • NLM

      Martinez HEP, Andrade SAL de, Santos RHS, Baptistella JLC, Mazzafera P. Agronomic practices toward coffee sustainability.: A review [Internet]. Scientia Agricola. 2024 ; 81 1-23.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2022-0277
    • Vancouver

      Martinez HEP, Andrade SAL de, Santos RHS, Baptistella JLC, Mazzafera P. Agronomic practices toward coffee sustainability.: A review [Internet]. Scientia Agricola. 2024 ; 81 1-23.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2022-0277
  • Source: Program Book. Conference titles: Congresso Brasileiro de Polímeros/CBPol. Unidade: IQ

    Subjects: CAFÉ, CÁLCIO

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      VILAS BOAS, Anna Clara Drumond e CHIAREGATO, Camila Gruber e PETRI, Denise Freitas Siqueira. Xerogel of lignocellulose extracted from coffee husks and calcium peroxide for the controlled release of O2. 2023, Anais.. São Carlos: Associação Brasileira de Polímeros/ABPol, 2023. Disponível em: https://www.cbpol.com.br/Program-Book.pdf. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Vilas Boas, A. C. D., Chiaregato, C. G., & Petri, D. F. S. (2023). Xerogel of lignocellulose extracted from coffee husks and calcium peroxide for the controlled release of O2. In Program Book. São Carlos: Associação Brasileira de Polímeros/ABPol. Recuperado de https://www.cbpol.com.br/Program-Book.pdf
    • NLM

      Vilas Boas ACD, Chiaregato CG, Petri DFS. Xerogel of lignocellulose extracted from coffee husks and calcium peroxide for the controlled release of O2 [Internet]. Program Book. 2023 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.cbpol.com.br/Program-Book.pdf
    • Vancouver

      Vilas Boas ACD, Chiaregato CG, Petri DFS. Xerogel of lignocellulose extracted from coffee husks and calcium peroxide for the controlled release of O2 [Internet]. Program Book. 2023 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www.cbpol.com.br/Program-Book.pdf
  • Source: The Colombian economy and its regional structural challenges : a linkages approach. Unidade: FEA

    Subjects: ECONOMIA REGIONAL, MUDANÇA CLIMÁTICA, CAFÉ

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SAYON, Pedro Levy et al. Boiling hot!: economy-wide impacts of climate change on Colombian coffee yields. The Colombian economy and its regional structural challenges : a linkages approach. Tradução . Cham: Faculdade de Economia, Administração, Contabilidade e Atuária, Universidade de São Paulo, 2023. . . Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Sayon, P. L., Otero-Cortés, A., Ceballos- Sierra, F., & Haddad, E. A. (2023). Boiling hot!: economy-wide impacts of climate change on Colombian coffee yields. In The Colombian economy and its regional structural challenges : a linkages approach. Cham: Faculdade de Economia, Administração, Contabilidade e Atuária, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Sayon PL, Otero-Cortés A, Ceballos- Sierra F, Haddad EA. Boiling hot!: economy-wide impacts of climate change on Colombian coffee yields. In: The Colombian economy and its regional structural challenges : a linkages approach. Cham: Faculdade de Economia, Administração, Contabilidade e Atuária, Universidade de São Paulo; 2023. [citado 2024 maio 10 ]
    • Vancouver

      Sayon PL, Otero-Cortés A, Ceballos- Sierra F, Haddad EA. Boiling hot!: economy-wide impacts of climate change on Colombian coffee yields. In: The Colombian economy and its regional structural challenges : a linkages approach. Cham: Faculdade de Economia, Administração, Contabilidade e Atuária, Universidade de São Paulo; 2023. [citado 2024 maio 10 ]
  • Source: Biological Conservation. Unidades: ESALQ, IB, IEA

    Subjects: AGRICULTURA SUSTENTÁVEL, BIODIVERSIDADE, CAFÉ, CERRADO, CÓDIGO FLORESTAL, LEGISLAÇÃO AMBIENTAL, MATA ATLÂNTICA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      D'ALBERTAS, Francisco et al. Agricultural certification as a complementary tool for environmental law compliance. Biological Conservation, v. 277, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biocon.2022.109847. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      d'Albertas, F., Ruggiero, P., Pinto, L. F. G., Sparovek, G., & Metzger, J. -P. (2023). Agricultural certification as a complementary tool for environmental law compliance. Biological Conservation, 277, 1-10. doi:10.1016/j.biocon.2022.109847
    • NLM

      d'Albertas F, Ruggiero P, Pinto LFG, Sparovek G, Metzger J-P. Agricultural certification as a complementary tool for environmental law compliance [Internet]. Biological Conservation. 2023 ; 277 1-10.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biocon.2022.109847
    • Vancouver

      d'Albertas F, Ruggiero P, Pinto LFG, Sparovek G, Metzger J-P. Agricultural certification as a complementary tool for environmental law compliance [Internet]. Biological Conservation. 2023 ; 277 1-10.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biocon.2022.109847
  • Source: Portal IFSC. Unidade: IFSC

    Subjects: MICOTOXINAS, CAFÉ, NEOPLASIAS, SENSORES QUÍMICOS, PESQUISA CIENTÍFICA

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      OLIVEIRA, Jairo Pinto de e ZUCOLOTTO, Valtencir. Novo biossensor detecta ocratoxina nos grãos de café para controle de qualidade: uma micotoxina geradora de câncer. [Depoimento a Rui Sintra]. Portal IFSC. São Carlos: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www2.ifsc.usp.br/portal-ifsc/novo-biossensor-detecta-ocratoxina-nos-graos-de-cafe-para-controle-de-qualidade-uma-micotoxina-geradora-de-cancer/. Acesso em: 10 maio 2024. , 2023
    • APA

      Oliveira, J. P. de, & Zucolotto, V. (2023). Novo biossensor detecta ocratoxina nos grãos de café para controle de qualidade: uma micotoxina geradora de câncer. [Depoimento a Rui Sintra]. Portal IFSC. São Carlos: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www2.ifsc.usp.br/portal-ifsc/novo-biossensor-detecta-ocratoxina-nos-graos-de-cafe-para-controle-de-qualidade-uma-micotoxina-geradora-de-cancer/
    • NLM

      Oliveira JP de, Zucolotto V. Novo biossensor detecta ocratoxina nos grãos de café para controle de qualidade: uma micotoxina geradora de câncer. [Depoimento a Rui Sintra] [Internet]. Portal IFSC. 2023 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www2.ifsc.usp.br/portal-ifsc/novo-biossensor-detecta-ocratoxina-nos-graos-de-cafe-para-controle-de-qualidade-uma-micotoxina-geradora-de-cancer/
    • Vancouver

      Oliveira JP de, Zucolotto V. Novo biossensor detecta ocratoxina nos grãos de café para controle de qualidade: uma micotoxina geradora de câncer. [Depoimento a Rui Sintra] [Internet]. Portal IFSC. 2023 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://www2.ifsc.usp.br/portal-ifsc/novo-biossensor-detecta-ocratoxina-nos-graos-de-cafe-para-controle-de-qualidade-uma-micotoxina-geradora-de-cancer/
  • Source: Journal of Biomolecular Structure and Dynamics. Unidades: ESALQ, CENA, IQSC

    Subjects: ANTIDIABÉTICOS (HIPOGLICEMIANTES), ANTIOXIDANTES, CAFÉ, FOLHAS (PLANTAS), INIBIDORES DE ENZIMAS, LIPASE, POLIFENÓIS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NASCIMENTO, G. O et al. Hypoglycemic effect of Coffea arabica leaf extracts and major bioactive constituents. Journal of Biomolecular Structure and Dynamics, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/07391102.2023.2188421. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Nascimento, G. O., Marques, S. P. D., Maia, C. E. G., Sousa, A. F. de, Cunha, R. L., Malta, M. R., et al. (2023). Hypoglycemic effect of Coffea arabica leaf extracts and major bioactive constituents. Journal of Biomolecular Structure and Dynamics. doi:10.1080/07391102.2023.2188421
    • NLM

      Nascimento GO, Marques SPD, Maia CEG, Sousa AF de, Cunha RL, Malta MR, Owen RW, Ferreira MKA, Silva AW da, Rebouças EL, Menezes JESA de, Marinho MM, Marinho ES, Santos HS dos, Saliba ASMC, Massarioli AP, Alencar SM, Sartori AGO, Trevisan MTS. Hypoglycemic effect of Coffea arabica leaf extracts and major bioactive constituents [Internet]. Journal of Biomolecular Structure and Dynamics. 2023 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1080/07391102.2023.2188421
    • Vancouver

      Nascimento GO, Marques SPD, Maia CEG, Sousa AF de, Cunha RL, Malta MR, Owen RW, Ferreira MKA, Silva AW da, Rebouças EL, Menezes JESA de, Marinho MM, Marinho ES, Santos HS dos, Saliba ASMC, Massarioli AP, Alencar SM, Sartori AGO, Trevisan MTS. Hypoglycemic effect of Coffea arabica leaf extracts and major bioactive constituents [Internet]. Journal of Biomolecular Structure and Dynamics. 2023 ;[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1080/07391102.2023.2188421
  • Source: Brazilian Journal of Analytical Chemistry. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: BEBIDAS NÃO ALCOÓLICAS, CAFÉ, COMPOSIÇÃO QUÍMICA, SOLVENTE

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    • ABNT

      ALCANTARA, Gabriela Maria Rodrigues do Nascimento de e SPÍNDOLA, Giovanna de Barros Franco e MATTOS, Wanessa Roberta Melchert. Extraction of non-volatile chemical compounds in high-quality and traditional coffee. Brazilian Journal of Analytical Chemistry, v. 10, n. 40, p. 76-89, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.30744/brjac.2179-3425.AR-106-2022. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Alcantara, G. M. R. do N. de, Spíndola, G. de B. F., & Mattos, W. R. M. (2023). Extraction of non-volatile chemical compounds in high-quality and traditional coffee. Brazilian Journal of Analytical Chemistry, 10( 40), 76-89. doi:10.30744/brjac.2179-3425.AR-106-2022
    • NLM

      Alcantara GMR do N de, Spíndola G de BF, Mattos WRM. Extraction of non-volatile chemical compounds in high-quality and traditional coffee [Internet]. Brazilian Journal of Analytical Chemistry. 2023 ; 10( 40): 76-89.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.30744/brjac.2179-3425.AR-106-2022
    • Vancouver

      Alcantara GMR do N de, Spíndola G de BF, Mattos WRM. Extraction of non-volatile chemical compounds in high-quality and traditional coffee [Internet]. Brazilian Journal of Analytical Chemistry. 2023 ; 10( 40): 76-89.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.30744/brjac.2179-3425.AR-106-2022
  • Source: Coffee Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: ADUBAÇÃO, CAFÉ, DESENVOLVIMENTO VEGETAL, FERTILIZANTES ORGANOMINERAIS, NUTRIÇÃO VEGETAL

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MOTA, Raquel Pinheiro da et al. Organomineral fertilizer in coffee plant (Coffea arabica L.): fertilizer levels and application times. Coffee Science, v. 18, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.25186/.v18i.2098. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Mota, R. P. da, Ferraz-Almeida, R., Camargo, R. de, Franco, M. H. R., Delvaux, J. C., & Lana, R. M. Q. (2023). Organomineral fertilizer in coffee plant (Coffea arabica L.): fertilizer levels and application times. Coffee Science, 18, 1-10. doi:10.25186/.v18i.2098
    • NLM

      Mota RP da, Ferraz-Almeida R, Camargo R de, Franco MHR, Delvaux JC, Lana RMQ. Organomineral fertilizer in coffee plant (Coffea arabica L.): fertilizer levels and application times [Internet]. Coffee Science. 2023 ; 18 1-10.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.25186/.v18i.2098
    • Vancouver

      Mota RP da, Ferraz-Almeida R, Camargo R de, Franco MHR, Delvaux JC, Lana RMQ. Organomineral fertilizer in coffee plant (Coffea arabica L.): fertilizer levels and application times [Internet]. Coffee Science. 2023 ; 18 1-10.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.25186/.v18i.2098

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